Hundeklær

Har du en hund, må du ha hundeklær. Det vet alle som har hund..

Personlig skjønte jeg ikke hvorfor, men det var før jeg fikk hund. Men det gikk ikke mange dagene før jeg forsto! Hvor skal jeg ha hundegodteriet? Til å begynne med la jeg småbitene i jakkelommen, der småbiter og rester av hundegodteri satt seg fast i lommen, smuldret opp av alt annet mer eller mindre unødvendig som jeg må ha i jakkelommen, som nøkler, telefon og diverse bankkort. Etter noen dager var telefonen klissete, og nøklene tilsmusset med hundesnacks. Men jeg ga meg ikke så fort og kjøpte et par skikkelige hundebukser.

Hvem skal ha på seg hundeklærne? Meg eller hunden?

Både og, definisjonen av hundeklær kan egentlig være streng for hunden, dvs. hundedekken, hundejakker og lignende ting.
Men akkurat som meg vil du oppdage at det er minst like viktig for deg å ha gode klær tilpasset de som er ute med hunden sin. Det handler ikke bare om å ha en god lomme, i riktig posisjon hvor du raskt kan plukke ut et hundegodteri. I tillegg til at du ikke vil at den vanlige jakken din skal stinke av snacksen du gir hunden, er f.eks. hundebuksene tilpasset på flere måter, f.eks. et sted for å feste en sele i livet hvis du skal ha din hendene fri for en stund, eller alle mengdene lommer som hundeeiere har lært gjennom årene er gode å ha.

Våre favoritter, topp 3, når det kommer til hundetilbehør nedenfor

1. Ruffwear
2. Non-stop hundetøy
3. Hurtta

Hundebukser, eller «klær til hundeførere» som det noen ganger kan kalles, er også fantastiske klær for alt friluftsliv. Du trenger altså ikke ha hund for å kjøpe et par hundebukser!