Shopping for rytteren

I dag skal vi snakke om shopping, eller rettere sagt alle kjøpene du i noen tilfeller bare må gjøre når du er hesteeier eller rytter. Det er ikke alle som rir som eier en egen hest, men alle kan ri uansett! Det motsatte skjer også, og kanskje det er mer vanlig enn du tror. At du er hesteeier- men IKKE rytter. Uansett, la oss nå tipse om kjøpene!

Disse kjøpene er forresten ikke begrenset til de som har hest eller er rytter! Få bukser, for å ta et eksempel, har så bra passform som ett par ridebukser. Jeg skulle faktisk anbefale alle å kjøpe et par ridebukser, fordi de sitter fint og de er faktisk mer slitesterke enn mange bukser du kjøper i byen, og de egner seg faktisk både til friluftsliv, lek og skogsturer- og går veldig fint an å ha på seg på fest også, hvis du velger et fint par. Her finner du mange ridebukser å se på.

Våre tre favorittmerker nedenfor

Klikk på lenkene for å lese deg opp om merket og for å finne din favoritt …

1. Rideklær og ridebukser fra Pikeur
2. Rideklær fra merket Stierna
3. Rideklær fra det kule merket Mountain Horse

Du vil forstå at det ikke bare er ryttere som liker å gå rundt i ridebukser når du ser hvor fine de er, men bare vent til du prøver et par, for fellesnevneren for ridebukser er at de sitter veldig bra også!

Få ting er så søtt som nyfødte dyr. Enten det er en valp, kattunge … eller det lille føllet, de fortjener alle det beste.
For føllet viser du din kjærlighet ved å gi det et fint og varmt følldekken. Selvfølgelig gir du den kjærlighet på andre måter også, men den biten kommer nok naturlig.

Hunden og katten da?

Hvor kan jeg kjøpe de beste lekene til katten, eller den beste selen og dekken til min kjære hund?
Vi legger selvfølgelig igjen et par tips i de kategoriene også, du finner begge deler i nettbutikken vi refererer til i dette innlegget. Petster.no – noen lenker under, men du kan også gå inn og søke selv. Petster sender raskt, har bra pris og produkter av høy kvalitet.

Ruffwear til hunden – alt fra seler til leker
For katten – katteleker med mer